APG heeft een ruime wedstrijdkern en is actief in een brede waaier aan wedstrijdcategorie├źn binnen de acrobatische gymnastiek; I, C, B en A.

Onze clubnaam suggereert het al: APG is ambitieus en wil dus graag elke gymnast laten proeven van succes. Daarvoor staat een heel gedreven multidisciplinair coachingteam klaar. Maar succes komt niet vanzelf….

Onze wedstrijdgymnasten trainen 3 tot 5 keer per week; de trainingsintensiteit ligt tussen de 9 tot 18 uur per week, afhankelijk van de categorie waarin de gymnast actief is. De weekkalender met trainingsuren vind je hier.

Veel uren in de gymhal? Jazeker! Maar je zal zien dat APG meer is dan een club waar je enkel je sport beoefent. Het is ook een groep vrienden waar je lief en leed mee deelt ; waar je kennis maakt met andere landen en culturen tijdens internationale wedstrijden; waar je leert doorzetten, te streven naar perfectie en (wellicht) op tijd en stond staat te blinken met een medaille rond de hals…

Ben je gebeten door de acro-microbe en wil je je engageren om je een heel seizoen ‘te smijten’? Dan maak je kans om geselecteerd te worden voor de wedstrijdkern. Ben je al recreagymnast bij APG? Dan kennen onze coaches jou door en door en zullen ze jou selecteren wanneer je er klaar voor bent.

Ben je nog geen lid van APG maar wil je graag eens komen proberen? Hou onze website in de gaten en kom naar onze open trainingen. Of geef ons seintje via mail als je op een ander moment eens wil komen testen…

LOGO SPORTVLAANDEREN24
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Schilders Paling
Seeds of Law
Logo Pure Gifts New
Erkelens
Logo Steenackers New
Micheline
Coone & Partners
AERTS ALG
Victory
PageInsideOut
Lighthouse Video
Klaar Hammenecker
Ledblox
dr. Anke Vanhoenacker

┬ę Copyright 2024 Ambitious Pro Gymnastics VZW

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.