Gymtoestellen, huur van de gymhal, coaches, deelnames aan buitenlandse wedstrijden…het lidgeld van een competitiegymnast dekt slechts een beperkt deel van de kosten. Net zoals zoveel sportclubs kan onze club haar werking enkel in stand houden dankzij de tomeloze inzet van vele vrijwilligers èn de gewaardeerde steun van onze sponsors.

Hoe kan je APG sponsoren?

We bieden onze sponsors de keuze uit 4 pakketten: Bronze, Silver, Gold & Diamond. De prijs van de pakketten start vanaf 500 € (excl. BTW). Wil je meer info over de prijs en de inhoud van de overige pakketten? Klik dan hier en ontdek ons volledige sponsordossier.

Wat kan APG jouw onderneming bieden?

Flanders International Acro Cup (FIAC), Sylvester Youth Trophy Acro (SYTA), een Vlaams of Belgisch kampioenschap, een FIG Acro World Cup, … we organiseren elk jaar  verschillende nationale en internationale toernooien die meerdere duizenden toeschouwers lokken, zowel in de wedstrijdhal zelf als via ons live stream kanaal.

Een mooi platform om de naamsbekendheid van jouw bedrijf een boost te geven in acro-middens. Daarnaast bieden we via onze Acro Business Club-arrangementen ook hospitality-mogelijkheden om je relaties te ontvangen op onze internationale wedstrijdorganisaties (FIAC/Acro World Cup). Daar kunnen ze in een exclusieve setting acrobatische gymnastiek op het allerhoogste niveau meemaken. Een leuk alternatief voor het obligate voetbal of wielrennen…

Heb je interesse om zelf te sponsoren of ken je iemand die onze club financieel of logistiek zou willen ondersteunen? Stuur dan even een mailtje naar Sandra Van Buggenhout van de commerciële cel.

Diamond Sponsors

LOGO SPORTVLAANDEREN24
Gemeente Puurs-Sint-Amands

Gold Sponsors

Schilders Paling
Seeds of Law
Logo Pure Gifts New
Erkelens
Logo Steenackers New
Micheline

Silver Sponsors

Victory
Coone & Partners
AERTS ALG
Klaar Hammenecker
PageInsideOut
Lighthouse Video
Ledblox
dr. Anke Vanhoenacker

Bronze Sponsors

EMS
Beste Performance
Essenza
Hotel Elisabeth

© Copyright 2024 Ambitious Pro Gymnastics VZW

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.