KLEUTERS

Vanaf de leeftijd van 2,5 jaar en indien zindelijk is je ukkie welkom om bij ons de eerste stapjes in de acrowereld te zetten. Gedurende een uurtje per week raakt je kleuter vertrouwd met de mogelijkheden van zijn of haar lichaam. Onze coaches stimuleren de kleuters om op een speelse manier te bewegen op alle mogelijke manieren: lopen, springen, klimmen, hangen, rollen, balanceren, … Daarbij trainen ze in een veilige omgeving hun lichaamsco√∂rdinatie.

BASIS

Kids uit de lagere school die nog geen ervaring hebben met gymnastiek, krijgen tijdens een wekelijkse training van een tweetal uur de basisbewegingen van de gymnastiek aangeleerd. Op een ontspannen manier trainen ze hun lenigheid, kracht, evenwicht, co√∂rdinatie en vormspanning. Hier leggen ze met andere woorden de basis voor een latere succesvolle sportbeoefening. Dat kan (acro)gymnastiek zijn, maar dat hoeft niet! Ook zwemmers, voetballers, tennissers, kortom alle sporters hebben immers baat bij een goede lichaamsbeheersing…

Kriebelt het toch om ook die coole acrodelen te kunnen doen? Dan kan je terecht bij de recreagroep…

LOGO SPORTVLAANDEREN24
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Schilders Paling
Seeds of Law
Logo Pure Gifts New
Erkelens
Logo Steenackers New
Micheline
Coone & Partners
AERTS ALG
Victory
PageInsideOut
Lighthouse Video
Klaar Hammenecker
Ledblox
dr. Anke Vanhoenacker

© Copyright 2024 Ambitious Pro Gymnastics VZW

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.