De Sylvester Youth Trophy gaat traditioneel door tijdens de eindejaarsperiode. Het acrotoernooi biedt startende acro gymnasten uit het recrea niveau en I-, B- en C-gymnasten de kans om in ideale omstandigheden wedstrijdervaring op te doen. SYTA is met zijn ca. 1.000 deelnemende gymnasten wellicht het grootste gymnastiek event in de Benelux… 

Meer info vind je op de eigen website van SYTA.

De APG cluborganisatie Flanders International Acro Cup (FIAC) vormt sinds 2000 een hoogtepunt op de internationale wedstrijdkalender voor acro gymnasten. Het is een open wedstrijd voor A-niveau gymnasten waarvoor ca. 700 gymnasten uit een twintigtal landen verzamelen in Puurs.

We verwelkomen deelnemers van over de hele wereld, tot Noord-Korea en Australië toe! Naast de eigenlijke wedstrijdorganisatie staat ons team ook in voor de hotelaccommodatie en het transport van meer dan 1.000 buitenlandse gymnasten, hun coaches, begeleiders en supporters.

Voor de Belgische acrogymnasten een uitgelezen kans om zonder dure vliegtuigtickets en hotelkosten zich te meten met gymnasten van acroclubs en federatieteams uit de sterkste acro landen.

In 2018 wees de Fédération Internationale de Gymnastique (FIG) voor het derde opeenvolgende jaar de organisatie van een Acro WorldCup wedstrijd aan APG en GYMFED toe. Samen met Porto, Lissabon en Doha ontvangt Puurs de allerbeste acrogymnasten ter wereld.

Meer info vind je op de eigen website van FIAC.

Op 11 november organiseert APG traditiegetrouw de open trainingen voor alle teams. Je krijgt de unieke kans om onze kleuters, basis, recrea, demo en wedstrijd teams aan het werk te zien. We bouwen voor de gelegenheid de gymzaal om tot een restaurant met zicht op de turnvloer.

LOGO SPORTVLAANDEREN24
Gemeente Puurs-Sint-Amands
Schilders Paling
Seeds of Law
Logo Pure Gifts New
Erkelens
Logo Steenackers New
Micheline
Coone & Partners
AERTS ALG
Victory
PageInsideOut
Lighthouse Video
Klaar Hammenecker
Ledblox
dr. Anke Vanhoenacker

© Copyright 2024 Ambitious Pro Gymnastics VZW

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.