APG behaalt mooie resultaten tijdens DIAC in Valencia van 4 – 7 april 2024

Op woensdag 3 april trokken onze A gymnasten voor de eerste keer naar Valencia voor de 4de editie van de Dinamic International Acrobatics Cup (DIAC), een internationale acro wedstrijd met meer dan 650 deelnemende gymnasten uit 8 verschillende landen georganiseerd door de Spaanse acro Club Dinamic en de Gymnastics Federation of the Valencian Community (FGCV).

De presentatie van het evenement was in handen van onze ex-APG gymnaste Ineke van Schoor.

In de categorie 11-16 behaalde ons Mixed Pair Elise en Juul een schitterende gouden medaille met een score van 25.350 voor hun tempo oefening.

In dezelfde leeftijdscategorie behaalden eveneens voor hun tempo oefening team Goa, Jetje en Lani een bronzen medaille met een mooie score van 26.450 en team Hayden, Lili en Amélie een knappe achtste plaats met een score van 26.00.

In de leeftijdscategorie 12-18 behaalde het meisjestrio Lizzie, Suzanne en Charlotte een zilveren medaille met een heel knappe score van 27.180 voor hun combined oefening.

Tenslotte in de leeftijdscategorie 13-19 wist ook het meisjestrio Liza, Renee en Lies een finale plaats te behalen en eindigde op een mooie zesde plaats met een score van 26.00 voor hun combined oefening.

Ook de teams:

  • Sara en Alyssa
  • Martha en Minne
  • Dora, Lien en Mariam

lieten tijdens de kwalificaties mooie dingen zien, maar ze eindigden niet in de top 12.

De teams:

  • Mona en Alexander
  • Leontine en Floriaan

waren gekwetst en konden dus helaas niet deelnemen maar waren er wel bij als supporters.

Het was een fantastische internationale ervaring voor onze teams.

Dikke proficiat aan de gymnasten en hun coaches!

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.