Top acro gym tijdens FIAC 2024!

Van 15-17 februari vond in sporthal de Vrijhals te Puurs-Sint-Amands de jaarlijkse FIAC (Flanders International Acro Cup) plaats, georganiseerd door APG voor A en I niveau gymnasten.

Aan deze editie namen teams van de volgende landen deel: USA, Canada, UK, Schotland, Spanje, Portugal, Duitsland, Oekraïne en België.

In de Youth en 11-16 categorieën haalden verschillende APG teams het podium:

Youth – Women’s Pair:

  • Team Loe & Emma:🥈
  • Team Emma & Kyra: 🥉

Youth – Women’s Group:

  • Team Lize, Tina & Mette:🥈

Youth – Mixed Pair:

  • Team Hanne & Bent:🥈

11-16 – Women’s Group:

  • Team Goa, Jetje & Lani:🥉

11-16 – Mixed Pair:

  • Team Elise & Juul:🥈

In de categorieën 12-18, 13-19 en Seniors waren het vooral USA, Canada, Oekraïne en ook enkele Belgische clubs zoals OTM Gent, Art Gym en Wild Gym die het erg goed deden en podiumplaatsen wisten te veroveren.

Bij de Seniors haalden ook de 2 teams van Topsport: Women’s Group Mirte, Sofie (APG) en Lauren en Women’s Pair Maysae & Silke allebei goud.

Tenslotte zorgde het APG Senior Men’s Pair Noam & Hannes voor heel wat sfeer in de zaal. Hun oefeningen zowel bij de kwalificaties als finale werden door het publiek zeer gesmaakt.

APG wenst alle medewerkers die voor en achter de schermen betrokken waren bij de organisatie van deze FIAC alsook alle sponsors van harte te bedanken en wij kijken alvast uit naar de volgende editie in 2025!

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.