3 APG-ers in Gymfed Topsport Oudercomité en Atletencommissie!

Er waait een frisse wind aan de top van onze gymnastiekfederatie GYMFED. De kersverse CEO Ilse Arys en de nieuw samengestelde Raad van Bestuur hebben een aantal structurele hervormingen doorgevoerd.

Het doel is meer inspraak te bieden aan ouders en gymnasten binnen de topsport- en regioclubwerking. Aanleiding is onder meer het rapport van de onafhankelijk commissie die een onderzoek voerde naar de mentale en fysieke gezondheid van de topsportgymnasten. Jullie hebben dit in de pers kunnen volgen.

Naast de aanstelling van Tim Moriau als topsportmanager, is er ook een Oudercomité en Atletencommissie opgericht. We zijn trots dat onze club hierin goed vertegenwoordigd is.

In het Oudercomité, dat 8 leden telt van alle gymnastiekdisciplines, zijn Anke Vanhoenacker (mama van Sofie) en Jan Goossen (papa van Marte) als de vertegenwoordigers van de acrobatische gymnastiek opgenomen. We wensen bovendien Jan proficiat met zijn verkiezing als voorzitter van het Oudercomité!

De Atletencommissie bestaat uit 9 ex-(top)sporters, ook hier weer verdeeld over een breed scala aan disciplines. Yana Vastavel, voormalig wereldtopper acro (zoek die naam op Youtube maar eens op!), vertegenwoordigt samen met Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze) de acrobatische gymnastiek in deze commissie.

We wensen hen veel succes toe in hun nieuwe rol!

https://www.gymfed.be/gezondenethischsporten/initiatieven-topsportwerking/oudercomite
https://www.gymfed.be/gezondenethischsporten/initiatieven-topsportwerking/atletencommissie

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.