APG medaille-oogst op SYTA 2020

In de tsunami aan acro-gymnasten (zo maar eventjes 1158 deelnemers!) die vanuit alle uithoeken van Vlaanderen over Puurs-Sint-Amands rolde, wisten onze APG-ers zich kranig staande te houden. Meer nog, er werd weer flink wat zilverwerk naar Liezele meegenomen!

Primus inter pares was het team Elvire-Mona-Renee. In de I2 (9-14 jaar) categorie gaven ze alle andere deelnemers het nakijken en mochten het goud in ontvangst nemen.

Een knappe tweede plaats was er dan weer voor Ell en Emma in de I2 (10-15 jaar) categorie.

Ook het gemengd paar Hanne-Ruben moesten in hun categorie (zowel meisjes paar als gemengd paar) maar 1 team voor zich dulden en knokten zich zo naar een zilveren plak.

Team Kato-Charlotte zette weer een sterke prestatie neer in het I1 (9-14 jaar) niveau en mochten het tweede hoogste trapje van het erepodium beklimmen.

De clubbeker in het I-niveau, die we vorig jaar nog triomfantelijk in de lucht mochten steken, ontglipte ons jammer genoeg net. In de clubcompetitie strandden we nipt op een tweede plaats na Turnclub Olympia Oosterzele.

Niettemin een zeer knappe prestatie van onze gymnasten en coaches!

De volledige uitslagen op www.syta.be.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.