Aan het zeetje…

Een klassieker in het begin van het acro wedstrijdseizoen zijn de De Panne Zeestern Trials. Onze teams toonden zich klaar voor het nieuwe seizoen!

In een zeer spannende reeks kaapten ons I2 duo Kyra-Juleen net de gouden medaille weg voor de neus van een team van OTM Gent dankzij een betere uitvoeringsscore. Het I2 trio Marte-Alina-Anika hield zo maar eventjes 36 andere teams achter zich in de strijd om het goud!

In C10-20 categorie legden het trio Lore-Briana-Laura beslag op een mooie derde plek.

Ook in de A12-18 reeksen viel APG in de prijzen; gemengd paar Fee-Tuur waren de sterkste in hun categorie. Het trio Suzanne-Yoni-Yana mocht pronken met een bronzen medaille.

In de A13-19 categorie hield het duo Naduoa-Maijlen twee OTM Gent teams achter zich; bij de trio’s waren de rollen net omgekeerd en behaalden Nora-Nelle-Marie en Sofie-Jana-Lindsey respectievelijk een zilveren en bronzen plak.

Bij de senioren tot slot wist het gemend paar Robin-Maxime het hoogste schavotje te beklimmen.

Geef een reactie

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste surfervaring. Wij gebruiken cookies voor het opslaan van jou voorkeuren en bijhouden van statistieken. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid.