Ambitious Pro Gymnastics

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kleuters, Basis en Recrea

APG Kleuters, Basis Recrea

E-mail Afdrukken PDF

Zoek je nog een activiteit voor je kinderen? Zoek je een plaats waar de algemene ontwikkeling van de motorische vaardigheden van je kinderen in een speelse omgeving verder worden ontwikkeld?

APG biedt een oplossing!

De lessen gaan door in sporthal "De Wandeling" - Turkenhofdreef 8 te Liezele (Puurs).

Kleuters:  woensdag 14.00-15.00

Basis: woensdag 15.00-17.00

Recrea: woensdag 18.00-20.00 en vrijdag 17.30-19.30

Kleuters: Kleuters vanaf het tweede kleuterklasje kunnen bij APG hun eerste stappen in de gymnastiekwereld zetten. Onder het motto: bewegen is plezant, willen we hen spelenderwijs vertrouwd maken met allerlei bewegingen zoals lopen en springen, klimmen en klauteren, evenwicht, afstoten, hangen, steunen, rollen,…. Daarnaast leren we ook andere vaardigheden die voor een sporter belangrijk zijn: beurt afwachten, aanschuiven in een rij, samen sporten, elkaar helpen,… en het zelfstandig uitvoeren van kleine opdrachtjes.

Basis Gym en Recrea: In deze groep zijn alle kinderen vanaf het 1ste leerjaar welkom. Je mag al iets van turnen kunnen, maar dat is zeker niet noodzakelijk. Tijdens deze trainingen wordt er op een speelse manier, verwerkt in opdrachtjes, gewerkt aan de basis van gymnastiek, nl. lenigheid, kracht, vormspanning, evenwicht en coördinatie en leren we verschillende basiselementen, zoals koprol, kopstand, handstand, radslag, aanloop en 1- en 2-voetige afstoot, sprongen,… Afhankelijk van de mogelijkheden van de zaal en de groep kan dit basispakket uitgebreid worden. De Recrea groep traint 2 uur extra en is de voorbereidingsgroep voor de acrogroep. 

Het seizoen start steeds in september.

Gratis proeftrainingen zijn steeds mogelijk.

apg-flyer-2016 page 1

 

apg-flyer-2016 page 2

APG....Das kweeni oe tof!!

Hopelijk tot binnenkort!

Het APG-team.

You are here: Kleuters, Basis en Recrea