Ambitious Pro Gymnastics

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

PV1 B en C te Leuven / Recrea te Niel

E-mail Afdrukken PDF

PV1 B/C te Leuven:

PV1-thyra-sara

Na de eerste PV voor A en I was het op 2 en 3 februari aan de B en C categorie om hun eerste Provinciale voorronde (PV1) te betwisten. APG had 4 deelnemende duo's. Op zaterdag was het aan de C's. Bij de C juniors deden Thyra en Sara het voortreffelijk. Ze behaalden een knappe eerste plaats op 16 deelnemers. Het was best wel spannend want de verschillen met nummer twee en drie waren heel klein. Knap gedaan !!

PV1-laura-annelies

 

In dezelfde wedstrijd hadden Laura en Annelies wat tegenslag. Door een tijdsfout en een iets minder artistieke score eindigden ze op een 6de plaats. De top drie behoort zeker tot de mogelijkheden. Bij de C senioren waren Lien en Briana, onder andere dankzij een sterke technische prestatie, goed voor een mooie derde plaats op 15 deelnemers.

 

Op zondag traden de B's aan. Robbe en Chloë kwamen in de cateogie B seniors in actie. Ze deden dit meer dan goed. Een totaal van 22.650 punten leverde een knappe derde plaats op. Jammer van dat kleine artistieke foutje. Ze mogen zeker hoger mikken op de volgende wedstrijd.

 

Recreatornooi Acro te Niel:

Niel-fleur-noraOp zaterdag 9 februari was het de beurt aan onze benjamins Nora en Fleur voor hun tweede recreatornooi Acro. Tijdens de vorige wedstrijd in Mariakerke en op de SYTA konden ze al kennismaken met enkele van hun concurrenten. Met een deelnemersveld van meer dan 40 duo' s in de categorie ‘Balans 8-14' beloofde het ditmaal een spannende én lange namiddag te worden. Ze waren allebei wat zenuwachtig maar dat bleek helemaal niet nodig. Met een technische score van 8.8 en 3.7 artistiek behaalden ze de hoogste totale score en dus de gouden medaille! Een prima voorbereiding voor hun eerste internationale wedstrijd in Friesland het komend weekend. Proficiat meisjes! (Bedankt Klaar voor het verslagje!)

 

Share on Facebook
You are here: Home