Ambitious Pro Gymnastics

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

PV2 B en Recre@Acro

E-mail Afdrukken PDF

Week na week treden APG gymnasten aan in wedstrijden. Afgelopen weekend (12 en 13 februari) was het de beurt aan de B's voor hun tweede PV. Ook de "recrea's" waren aan de slag in Drongen.

In deze laatste categorie waren Seppe en Christina onze enigste vertegenwoordigers. Ze deden het schitterend met een 6de plaats op 47 (zevenenveertig !!) deelnemers. Proficiat. Eigenlijk zat er meer in, véél meer! Ze behaalden de allerhoogste score, maar een tijdsfout gooide jammer genoeg roet in het eten. Ze kunnen dit bij hun volgende wedstrijd voor eigen publiek goed maken. Iets om naar uit te kijken!

Bij de B juniores bevestigden Jeroen en Marieke dat ze de sterkste zijn. Een wat mindere score dan vorige keer (vooral technisch) kon hen niet van de eerste plaats houden. Bravo! Jonathan en Lounia - B seniores groepen - deden het zeer goed. Een knappe score van 23,300 punten leverde een mooie 2de plaats op. Ze scoorden een vol punt meer dan bij de vorige PV. Doe zo verder! Ons seniores trio Tika, Marie en Chauni brachten echt een knappe oefening tot aan het laatste deel. Dat deel ging fout bij de landing (val) waardoor hun hoop op een mooie ranking werd ongedaan gemaakt. Ze kregen 22,800 punten en eindigden daarmee 14de op 26. Het trio Renske, An en Chloë turnden een goede oefening, tot tevredenheid van coach en supporters. De punten waren echter niet wat verwacht werd. Wat een betere oefening leek, vergeleken met vorige keer, leverde een veel lagere score op (meer dan een punt minder). Dit kon rekenen op heel wat onbegrip. Ze eindigden 17de met 22,050 punten. Ik ben er zeker van dat ze volgende keer sportieve revanche zullen nemen!

Voor filmpjes moet je op het YouTube kanaal van Emma zijn. Dank u Emma!

Het komende weekend (19-20 februari) staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. PV2 voor de A's en I's te De Panne. Dit is meteen hun Provinciaal kampioenschap. We duimen alvast!

Op maandag 21 februari vertrekt onze topsportgymnaste Ineke met haar partners Laure en Julie samen met het topsport senioren trio naar Vinnitsa, Oekraïne om deel te nemen aan de "Stars above the Boug River". Voor het trio van Ineke is het hun vuurdoop op een grote internationale wedstrijd. De voorrondes vinden plaats op 24 en 25 februari en de finales op 26 februari. We houden jullie op de hoogte.

Share on Facebook
You are here: Home