Ambitious Pro Gymnastics

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Drie gouden en een bronzen medaille op PV1 B-C

E-mail Afdrukken PDF

De eerste officiële wedstrijd van het seizoen werd vorig weekend in Hasselt georganiseerd. Het was de Provinciale Voorronde voor B's en C's voor Antwerpen en Limburg.

Alle APG gymnasten haalden het podium!!

Bij de B senioren haalde het trio Tika, Marie en Chauni een knappe gouden medaille en werden Provinciaal kampioen met 24,150 punten. Op hetzelfde podium, met een verdiende bronzen medaille, stonden An, Renske en Chloë. Ook in de open competitie stonden deze twee trio's hun "mannetje". Een tweede plaats en een 11de plaats op 24 deelnemers. Knap werk!

Bij de senioren duo's werden Jonathan en Lounia Provinciaal kampioen! Proficiat! In de open competitie haalden ze, ondanks een foutje in "tot in de schoot"  met 22,300 punten nog een 5de plaats op 13 deelnemers. De ziet er veelbelovend uit voor de volgende wedstrijden.

Bij de B junioren stond er geen maat op het duo Jeroen en Marieke. Met een knappe score van 24,250 haalden ze de gouden medaille en werden dus Provinciaal kampioen. Ook in de open competitie staken ze er met kop en schouders boven uit. Een uitstekende prestatie.

Filmpjes zijn te zien op het youtube kanaal van Emma: klik hier (dank u Emma!)

Podiumfoto's staan op de APG facebook pagina: klik hier

Aan alle gymnasten en hun coaches nog een een verdiende proficiat!!

Share on Facebook
You are here: Home